Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: FORUM!!  (Okunma Sayısı 2449 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peaceesogü
BARIŞ
Yeni Üye
*

Sınıf: 2

MBT MİSAFİRİ:)

« : 12 Ocak 2008, 16:08:10 »

selam arkadaşlar ben barış.. eskişehir osmangazi üniversitesi metalurji ve malzeme mühendisliğinde okuyorum.. bizim de bir kulübümüz var küçük çapta da olsa ve çalışmalar yapmak istiyoruz... başta bu tip bir forum oluşturmak isityoruz.. acaba bu forumu oluşturan arkadaş biraz bilgi verebilir mi?? ne yapmamız gerekiyor ve maliyeti var mıdır?? teşekkürler....

BARIŞ ALTINTAŞ
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ.....
nassila
buraq
MBT Özel Üye
*

Sınıf: 4

« Yanıtla #1 : 12 Ocak 2008, 17:23:19 »

ya illaki yetkili mercii bişiler yazıcaktır yada sen onunla ozel bi gorüsme ayırlıcaksın ama bole bir olusum icine gireceksen ben sadece seni simdiden tebrik etmek daha sonra sabır dilemek istiyorum sana ilk basta bu isleri sefmelisin bence sonra boyle bir sitenin fazla bi maliyeti oldugunu düsünmüyorum cüzii rakamlardır ama sen yinede bir kac yerden rakam veya eskisehirden bi yerden sponsor bulabilirsin biraz bilgi gerektiriyor bole siteler yapmak yoq yapamam diosan yapan insanlar wardır illaki git bi bilgisayarla ilgili bolum ogrencilerinden birisi kesinlikle yardım eder sitelerle ilgili diyebileceklerim bu kadar bundan sonrası beni asar sana basarılar dilegiyle
s3rd4r
MBT Yönetim
*

« Yanıtla #2 : 12 Ocak 2008, 18:54:27 »

Merhaba Baris , forumumuza hos geldin  Smiley
Öncelikle maliyet olarak, pek sikinti cikarmaz size yillik 50 - 100 ytl arasi degisir, sizin isteklerinize bagli hersey. Bence burda paradan daha önemli sey, siteyle ilgilenecek bir arkadas bulmaniz. Para kismi halledilir, ama site tasarimi ve kod yazmak daha zahmetli. Topluluk olarak da sizinle iletisim kurmak isteriz. Dilersen msn üzerinden de sana yardimci olabilirim. Bu forumda da kafana takilan cogu soruya topluluk bazinda da cevap bulabilirsin.

Köprüyü geçene kadar ayıya AYI diyorum..
nassila
buraq
MBT Özel Üye
*

« Yanıtla #3 : 12 Ocak 2008, 20:09:34 »

Smiley
peaceesogü
BARIŞ
Yeni Üye
*

Sınıf: 2

MBT MİSAFİRİ:)

« Yanıtla #4 : 12 Ocak 2008, 21:21:07 »

yani geniş çapta bişey lazım değil çünkü bölümümüzdeki öğrenci sayısı kısıtlı veya kulübe katılımcı sayısı diyim Smiley biyerden başlamak gerekiyo, biz de önce bi sitemiz olsun haberleşebileceğimiz biyer olsun maksadıyla forum kuralım dedik.. web siteleriyle ilgiliyim en azından tasarım bölümüyle ama forum için bayadır araştırma yapıyorum ve gördüm ki hakkaten bilen birilerinden bilgi almak lazım.. sizin forumunuz çok iyi bu konuda en azından herşey açık.. size sorayım dedim ilk olarak.. kulübümüzle bağlantı kurmanız gerçekten güzel olur çünkü hakkaten özellikle hocalarımız bu konuda biraz ilgisizler biz kendi çabalarımızla bişeyler yapalım diyoruz.. kurulacakforum veya web sitesi sayesinde sizlerle de iletişim kurabileceğimizi düşünüyorum..

BARIŞ ALTINTAŞ
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ.....
mrv
Merve Ece YİĞİT
MBT Yönetim
*

Sınıf: 3

mtphr / believe in miracle

« Yanıtla #5 : 12 Ocak 2008, 22:04:43 »

tabi ki, siteler üzerinden iletişimi devam ettirebiliriz Smiley

...tat tvam asi...
...herkes normalmiş gibi davranır...
"...iz bırakmadan kayıp gittin; senin rüyan neydi peki...?" E.M.C.
"yapmak istediğin şeyleri yapma, yapmak istemediğin şeyleri yap. sana istememen gerektiği öğretilmiş olan şeyleri yap. seni en çok korkutan şeyleri yap."
ozan
Forum Yönetgeci
*

Sınıf: 3

« Yanıtla #6 : 26 Ocak 2008, 12:47:42 »

slm

küçük çaplı bi forum kurmak istiyorsanız http://www.phpbbweb.com gibi sitelerden faydalanabilirsiniz.. bunlar alanadınız.netfreehost.com gibi bi domain üzerine phpbb forum yazılımını kurarlar size ücretsiz olarak.. ilk aşamada forum ayarlarını felan kurcalayarak örenmeniz böle bi serverda sizin yararınıza olacaktır..

bi süre sonra kendi alanadınızla kendi forumunuzu kendiniz kurma aşamasına geldiğinizde de size bizim de kullandığımız SMF yazılımını önerebilirim.. www.simplemachines.org adresinden çok daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.. kurulumu, yönetimi oldukça basittir.. bi sorun yaşadığınızda yardım alabileceğiniz Türkçe destek sistemi mevcuttur..

tabi herşeyden önce temel düzeyde php, html, mysql bilmekte/örenmekte fayda var..

kolaylıklar (:

Bi soru(n) olursa pm atabilirsiniz bana..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: