Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: 1 ... 4 5 [6]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Malzeme Günleri hakkında düşünceleriniz:))  (Okunma Sayısı 8501 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elifs ates
~Emekli MaBiT~
MBT Özel Üye
*

Sınıf: 4

may the force be with us

« Yanıtla #75 : 20 Mayıs 2008, 20:39:01 »

Hoşgeldin Hakancım teşekkür ederiz Smiley MG1'de bizim amfide klima olmamasına bi guzel soylenmistin ama bu sefer kültür kongre merkezimizde gerçekleştireceğimizden sunum yapanlar daha az ter atacak böyle bir sıkıntı yaşanmayacak sanırım Wink seni tekrar aramızda görmek isteriz ne yap ne et gel Wink

Odtu~MetE~4 (zaman ne çabuk geçiyor yahuu)
gceterez
MBT Fanatiği
*

« Yanıtla #76 : 22 Mayıs 2008, 08:36:44 »

ov may god!! KKM haaa  Cool
elifs ates
~Emekli MaBiT~
MBT Özel Üye
*

may the force be with us

« Yanıtla #77 : 22 Mayıs 2008, 11:18:42 »

oo yeah bir günü Kemal Kurdaş'da olmak üzere hemi de  Cool

hayalet
Anksiyete (:
Yeni Üye
*

Sınıf: 3

Uzaylı İle Tanışan Bahtsız Müzisyen

« Yanıtla #78 : 27 Haziran 2008, 22:03:48 »

Malzeme günleri 3 ufak tefek aksaklıklar olsada süperdi.
Bu güzel günleri bize yaşattığınız için teşekkürler

Sometimes we have to look foreward; not look back
s3rd4r
MBT Yönetim
*

« Yanıtla #79 : 27 Haziran 2008, 23:40:09 »

Ya neymis su ufak tefek aksakliklar, biraz bahsedinde bilelim, elestriye acigiz.. korkmayin kizmayiz..

Köprüyü geçene kadar ayıya AYI diyorum..
mrv
Merve Ece YİĞİT
MBT Yönetim
*

mtphr / believe in miracle

« Yanıtla #80 : 27 Haziran 2008, 23:48:40 »

serdar ne yazdın sen öyle Cheesy

tüm düşünceleri bekleriz tabi ki arkadaşlar Smiley

...tat tvam asi...
...herkes normalmiş gibi davranır...
"...iz bırakmadan kayıp gittin; senin rüyan neydi peki...?" E.M.C.
"yapmak istediğin şeyleri yapma, yapmak istemediğin şeyleri yap. sana istememen gerektiği öğretilmiş olan şeyleri yap. seni en çok korkutan şeyleri yap."
hayalet
Anksiyete (:
Yeni Üye
*

Uzaylı İle Tanışan Bahtsız Müzisyen

« Yanıtla #81 : 28 Haziran 2008, 00:06:33 »

ucunda ölüm olsa dahi korkmam ki (:
Abi klima son anda sorun çıkarttı,su sebili bozuktu ordan su içmek cidden çok zordu benim gördüğüm aksaklıklar bunlardı.

Sometimes we have to look foreward; not look back
elifs ates
~Emekli MaBiT~
MBT Özel Üye
*

may the force be with us

« Yanıtla #82 : 04 Temmuz 2008, 16:19:25 »

malesef koca kkmnin klima sisteminin bozulacagı tuttu ben sadece bizim salon sandıgımdan yonetime gittigimde gunes goren odalar cayır cayır yanıyordu malesef fakat yaklasık 1,5 saat icerisinde klimalar tekrar devreye girdi elimizde olmayan bu aksaklık icin ozur dileriz. Su sebili icin de diyebilecegim bir sey yok bir dahakine ne olur ne olmaz diye evden basma pompalı getiririz ne diim  Wink

mrv
Merve Ece YİĞİT
MBT Yönetim
*

« Yanıtla #83 : 06 Temmuz 2008, 01:24:01 »

evet galiba KKM tarihinde bir ilk olarak bize mi denk geldi naptı bu sıcaklıktan ölen günlerde hem de Smiley

...tat tvam asi...
"yapmak istediğin şeyleri yapma, yapmak istemediğin şeyleri yap. sana istememen gerektiği öğretilmiş olan şeyleri yap. seni en çok korkutan şeyleri yap."
Lyytikka
Yasemin
Yeni Üye
*

Sınıf: 2

« Yanıtla #84 : 08 Temmuz 2008, 00:57:25 »

yine de çok sıcak değildi ya
özellikle dışarıya kıyasla pek de sıcak sayılmazdı bence  Cheesy
Yasemin the E binasında donarak thermo alan zavallı  Tongue
mrv
Merve Ece YİĞİT
MBT Yönetim
*

« Yanıtla #85 : 09 Temmuz 2008, 00:40:48 »

eheheh bence de son günlerdeki durumundan mı çok etkilendin nedir cidden Tongue

...tat tvam asi...
çağlar ceran
Yeni Üye
*

Sınıf: 1

« Yanıtla #86 : 11 Mayıs 2009, 00:19:58 »

merhaba ben kocaeli üniversitesinden 1. sınıf çağlar Smiley  katılmak istiyorum bu malzeme gününe , biraz bilgi verebilir misiniz nasıl ve neler oluyor.. Şimdiden teşekkürler ilgilenenler için
mrv
Merve Ece YİĞİT
MBT Yönetim
*

« Yanıtla #87 : 13 Mayıs 2009, 20:46:44 »

merhabalar çağlar, soruna Malzeme Günleri 4 dosyamızdan bir alıntıyla açıklama getiriyim hemen Wink

"Malzeme Günleri “Öğrenci Kongreleri” Hakkında,

Malzeme Günleri Nedir?

2006 yılında, ODTÜ'nün 50. yılı ve ODTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği'nin 40. yılı kapsamında ODTÜ Malzeme Bilimleri Topluluğu tarafından 8–9 Haziran 2006 tarihlerinde ilki düzenlenmiş olan etkinlik,  “Malzeme Günleri” adı altında bir ögrenci kongresidir. 2007 yılında da 21-22 Haziran tarihlerinde ikincisi düzenlenmiştir. 19-20 Haziran 2008’de düzenlenen Malzeme Günleri 3 sonrasında ise çok daha zengin içerikli bir Malzeme Günleri 4 için çalışmalara başlanmıştır.

Malzeme Günlerinin Amacı
Kongrenin amacı Türkiye'deki Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ile ilgili alanlarda okuyan ve bu konularla ilgili araştırmalarda çalışan öğrencileri bir araya getirip, bilgilerini ve tecrübelerini paylaşmalarını sağlamaktır. Bunun yanı sıra bölümün, malzeme biliminin tanıtımını yapmak ve bu alana dikkat çekmek de kongrenin düzenlenme amaçlarından biridir. Bu bağlamda, çeşitli üniversitelerden, üzerinde çalıştıkları konular hakkında sunum yapmak üzere katılımcılar ve dinleyiciler davet edilmektedir. Bilimsel sunumların yer aldığı kongrede ayrıca ilgili sektörlerin tanıtımı da yapılmıştır.

Katılımcılar
Kongreyle ilgilenen öğrenciler sunum yaparak veya dinleyici olarak katılabilirler. Bir öğrenci kongresi olması nedeniyle sunum yapmak isteyenlerin kongrenin yapıldığı yılın bahar döneminde mezun olmuş ya da lisans düzeyinde öğrenciler olması ön koşul olarak sunulmaktadır. Sunum yapmak isteyen ya da katılımcı olarak kongreye katılmak isteyen herkes internet sitemizde bulunan Başvuru Formu’nu doldurarak kongreye başvurabilir.

Kongre Tarihleri
Malzeme Günleri, dönem ve yılsonu olması nedeniyle Haziran ayı içerisinde 2 gün sürecek şekilde düzenlenmektedir, 2009 yılı için 22-23 Haziran tarihlerinde  düzenlenmesi planlanmaktadır.

Kongre’nin Yeri ve Katılımcıların Konaklaması
Sunumlar için Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi A/B Salonları ve Fuayeleri kullanılmaktadır. Katılımcıların konaklaması için ise Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yurtları’nda konaklama imkanı sağlanmaktadır."

...tat tvam asi...
Sayfa: 1 ... 4 5 [6]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: